Näihin tunnelmiin

Aloitetaanpa viikonloppu näillä kuvilla…
(kuvat lainattu) 
Favim.com-15651_large.jpg
tumblr_lrh27etVko1r1h4u3o1_500_large.jpg
116-smoothie_large.jpg
tumblr_ksswp2xSfn1qa9u6ko1_500_large.jpg
Screen+shot+2011-06-11+at+7.16.19+AM_lar
tumblr_lrody4mLhf1qa0rbso1_500_large.jpg
Meillä viikonloppusuunnitelmat ovat vielä auki. Mietteissä on mutka Haaparannan puolelle..tai sitten ehkä päinvastoin saamme vieraita siltä suunnalta. Haaparannan keikka (ne kaupat!) ei haittaisi tätä rouvaa ythään..tsih!
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Näihin tunnelmiin” kommentit

  1. Hei,<br /><br />Ihania herkkuja näin aamutuimaan. Nam. <br /><br />Olen lukenut blogiasi pitkään, aloitin ehkä 2 vuotta sitten aiemman blogin puolella. Ilmeisesti ensimmäinen kerta, kun saan kommentoitua sulle jotain. Ainiin, taisin mä onnitella K:n syntymän aikoihin =)Tykkään kirjoituksistasi. Ja kaunis koti teillä!<br /><br />Mukavaa viikonloppua, toivottavasti pääset toteuttamaan shoppailutaitojasi Haaparantaan!<br /><br />Maiju

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *