Kosmetiikkaa testaamassa

Tuossa taannoin Yves rocher etsi bloggaajia testaamaan tuotteitaan. Mansikkala on nyt yksi näistä blogeista ja välillä täällä sitten testaillaan rocherin uutuuksia. Itse tykkään kokeilla uusia tuotteita joten tämä on kivaa puuhaa! Ensimmäisenä sain testattavaksi Couleurs Nature sarjan huulipunia sekä kynsilakkoja  sekä kynsilakan pikakuivattajan. 

IMG_6291.JPG

Kynsilakoissa oli mukavan leveä suti jolla sai nopeasti siistiä jälkeä. Kiillosta plussaa. Toivottavasti lakkaus myös kestää. 

IMG_6301.JPG

Pikakuivattaja oli kiva uusi tuttavuus -ja tarpeellinen! Kuka muu tunnustautuu malttamattomaksi hosujaksi jolla lakat ovat aina rullalla? 
IMG_6292.JPG
Huulipunaa en ole käyttänyt vuosiin. Luulen kyllä, että tuo vaaleampi pääsee silti käyttöön. Punaista huulipunaa olen arastellut aina esimerkiksi kampaajani sitä minulle suositteli juhlameikkiin.  Ehkäpä nyt rohkaistun.
IMG_6294.JPG

2 kommenttia “Kosmetiikkaa testaamassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *