Ensimmäinen joulukoriste

Blogimaailmassakin on näköjään alettu starttailemaan joulukautta. Nyt hyppään minäkin mukaan. Nimittäin tuossa taannoin olin tosiaan Partylite kutsuilla josta tilattua tuli joulukoriste. Tuntui melko hassulta silloin mutta ottaen huomioon pitkät toimitusajat ei se ajoitus niin pieleen mennytkään. Sain nimittäin koristeeni pari päivää sitten kotiin ja parin viikon sisään alkaa ehkä meilläkin jouluhössötys.
IMG_6513.JPG
Tuon koristeen värimaailma viehätti kovasti ja varmaan tuon ympärille lähdetään tänä vuonna joulua rakentamaan. Hieman koomista on se, että Jeesuslapsesta tulee mieleen K! Tähtipaitoineen ja jakauksineen…Jäähän tästä hauska muisto K:n ensimmäisestä joulusta. 
IMG_6517.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *