Feelunique suosikit

Lukijani pyysi minua tekemään postauksen nettikauppa Feeluniquen suosikeista. Kiva idea joka piti toteuttaa! Kyseinen firmahan on luottokauppani kosmetiikkahankintojen suhteen. Ison osan kosmetiikasta -ainakin ns. merkkikosmetiikasta hankin tuolta. Harvemmin enää nykyään teen mitään heräteostoksia vaan tilaan yksinkertaisesti tarpeeseen. Tilaukseen lähtee yleensä seuraavia juttuja:
Tigit. Etenkin isot tuplapakkaukset shampoota ja hoitoainetta -riittävät toviksi ja ovat huomattavasti edullisempia kuin Suomessa.

vaatteita+1315.jpg

IMG_3249.JPG
bareMinerals Original Foundation. Maksaa kotiinkuljetettuna noin 25 euroa. Nyt en muista mitä tämän hinta Suomessa on mutta huomattavasti enemmän kuitenkin.

IMG_5356.JPG
Burts bees tuotteet. Kivoja melko edullisia tuotteita joita ei taida Suomesta saadakkaan. Kuvan käsivoide on yksi suosikeistani talviaikaan kun iho tarvitsee enemmän kosteutusta.

IMG_1223.JPG

Hauskoja ovat myös Tigin meikit. Nämä ovat yleensä sellaisia pieniä heräteostoksia. Valitettavasti tällä hetkellä Feeluniquelta löytyy näitä huonosti. Toivotaan, että näitä on tulossa jatkossa taas lisää.

TIGI_Bed_Head_Cyberoptics_Eyeshadow_4_5g

Sellaisia suosikkeja minulla. Onko lukijoilla vakkarituotteita joita tilaatte Feeluniquelta?

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *