Rappioromantiikkaa

Uusin lyhty on Finnmarin ja majailee nyt olohuoneen pöydällä. Tässä on sitä jotain!
IMG_6735.JPG
IMG_6734.JPG
IMG_6733.JPG
IMG_6736.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

7 kommenttia “Rappioromantiikkaa

  1. lattenainen: Ihan K-kaupasta löytyi ruokaostoksia tehdessä. Eksyin väärälle hyllylle 😀

  2. Täältäpäs löytyi kiva blogi 🙂 Selailin blogiasi taaksepäin ja huomasin että pohdit auton turvaistuinta. En tiedä oletteko vielä päätöstä tehneet, mutta voin suositella miettimääsi HTS Besafea. Meillä on 7 kk ikäinen tyttö ja nyt kuukauden käyttökokemuksella voin sanoa että vaikuttaa hyvältä ja turvalliselta istuimelta.

  3. Mömmeli: Tuo kulutettu pinta on kyllä kaunis.<br /><br />Peikkotytön äiti: Kiva kun löysit tänne! Tuo besafe on kyllä noussut suosikikseni ja sitä on jo käyty autoonkin sovittelemassa. Emmeköhän tuon hanki. Kiva kuulla hyviä kokemuksia istuimesta.

  4. Tänne on aina vaan niin mukava tulla! En pystynyt kommentoimaan sinun jättämääsi kommenttia, mutta käy se tätäkin kautta. Kiva kun kerkesit käymään ja toivottavasti tulet uudestaankin ja viihdyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *