Viime joulun paras

Olen tässä selaillut viime joulun kuvia ja postauksia. Ihanimmaksi muistoksi nousee kuitenkin tämä.

masuIMG_1007l.jpg
Joulupallo <3
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

6 kommenttia “Viime joulun paras

  1. Eikö ole ihmeellistä, miten raskausmahaa tulee ikävä! Loppuraskaudesta sitä on monesti niin tuskainen olo &amp;quot;joulupallon&amp;quot; kanssa, ettei usko millään, että sitä voisi joskus kaivata 🙂 Raskausaika on niin erilaista kuin kaikki muu, varsinkin esikoista odottaessa raskauteen pystyy keskittymään niin täysin. Tuollainen joulupallo on kyllä parasta mitä on 🙂

  2. Ihana masu! Mä tulen olemaan tulevana jouluna ehkäpä suurinpiirtein samoissa mitoissa. 🙂 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Bongasin sun viimevuotiset Krabi ja Phuket -postaukset. Oli kiva lukea kokemuksiasi, mekin olemme lähdössä ko. paikkoihin (+ koh lanta)muutaman viikon kuluttua! Tosin sitä sun sairaalareissua en toivo kokevani.. :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Maiju

  3. Ihana, mulla taisi olla samanlainen samoihin aikoihin. Te ymmärsitte ottaa paljon ihana kuvia raskausaikana, me otettiin vaan peruskuvia joka rv mutta ei mitään yhtä söpöjä. Teittekö myös kipsimahan 😉 ?

  4. Jane: Raskausaika oli kyllä ihanaa. Lukuunottamatta sitä viimeistä kipuiluviikkoa :D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt; Maiju: Phuketissa ei kannata siis ruokailla Lindas restaurant nimisessä paikassa 😀 Ei mutta. Ihanaa reissua teille. Olisipa mukava päästä lämpimään!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Nirppu: Minulla kasvoi ihan hurjaa tahtia maha. Omat housut joutivat säilöön jo siinä vaiheessa kun sain tietää olevani raskaana 😀 Synnärillä selvisikin, että poika oli tehnyt melkoisen uima-altaan itselleen -vettä oli tosi paljon.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Meän Satu: :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt; -N-: Minusta se kipsimaha tuntui hassulta ajatukselta silloin. Nyt vähän harmittaa. Olisi ollut ehkä ihan hauskakin. Onneksi on kuvat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *