Tähti

IMG_6778.JPG
Ainakin meiltä löytyvät paperitähdet ovat siinä mielessä hölmöjä, että niissä on mielestäni ripustuslenkki aivan väärässä kohti. Tähti tulee siis väärinpäin. Mallailin tätäkin paperitähteä tovin ikkunoihin ja turhauduin. Kunnes sitten tajusin, että miksipä niitä tähtiä ripustelemaan mihinkään -töröttäähän se tuossa pöydälläkin ja vielä oikein päin.
IMG_6779.JPG
IMG_6781.JPG
IMG_6782.JPG
Muistutus itselle tulevaa varten: älä nyt hyvä ihminen säilytä paperisia koristeita ulkovarastossa! Tämä oli ainut säilynyt kappale…
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Tähti

  1. Hyvä idea!<br />Juuri tuosta väärinpäisyydestä johtuen meillä ei ole (eikä tule) yhtäkään roikkuvaa tähteä! Miksi ihmeessä ne ripustusnarut tulee sieltä tähden alta, ei voi ymmärtää! Väärinpäin roikkuva tähti tuo väistämättä mieleen satanistien tähden, enkä missään nimessä halua sellaista omaan kotiini 😉

  2. meillä samanlaisia (tai just enää yks jäljellä). Viime Jouluna laitoin kolmen tähden sisään valot ja kivat tuli ku ne roikku seinällä. Sain ne taiteiltua vielä oikein päinkin:D Taisin ostaa aikoinaan ne Haaparannan puolelta

  3. Hei, selailin näitä vanhempia postauksia ja tästä tähtiasiasta tuli mieleen, että itselläni on Class Olhsonilta ostettu tähti jouluvalo, joka on ikäänkuin pöytälamppu, jonka mukana tuli 2 erilaista varjostinta. Valkoinen paperinen joulutähti, sekä ihan tavallinen valkoinen lampunvarjostin, jotta lamppu ei jää joulun jälkeen käyttökelvottamaksi. Plussaa tässä on nimenomaan se, että tähti on oikein päin =) itse olen ainakin tykännyt, saa kivasti ikkunalaudalle, tai voihan sen laittaa ihan vaan pöydällekkin. Laitan ihan linkinkin, niin tuo selitykseni vähän havainnoilistuu 😀 <a rel="external nofollow" href="http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=167050725&quot; target="_blank">http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=167050725</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *