Ensimmäinen joulukukka

Verrattuna viime vuoteen olen melko myöhässä joulukukkien kanssa. Noh..ensimmäinen hyasintti päätyi kuitenkin olohuoneeseen. Minusta nuo ovat muuten kauneimillaan tuollaisina -vaikka kauniita ovat kukkiessaankin.

IMG_7411.JPG

IMG_7412.JPG

IMG_7416.JPG

IMG_7413.JPG

IMG_7418.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Ensimmäinen joulukukka

  1. Hyasintit ovat kauniita ja ehkä tuossa vaiheessa ennen kukintaa muistuttaa kivasti myös keväästä, jolloin sipulikukat odottavat kukintojaan. Harmi kun meille ei voi hyasintteja tuoda, kun olen niiden tuoksulle niin allerginen. Mutta olenkohan väärin ymmärtänyt, että niistä voisi tehdä jouluasetelman myös ulos…?

  2. Hih, täälläkin ensimmäiset hyasintit kotiutettu tänään! On ne vaan niin kauniita ja asetelmia on kiva vääntää. Minulle ainakin juuri joulukukat ovat ne, jotka tuovat joulufiiliksen <3<br /><br />-tiiu

  3. Meillä on menossa jo toinen hyasintti-kierros ja monta on vielä edessä 😀 Ne on joulukukkasista parhaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *