Helmiäistä

Sopivasti ennen uutta vuotta tipahti laatikkoon Yves rocherin uusimmat testituotteet. Tällä kertaa sain testattavakseni kolme helmiäisluomiväriä, siveltimen luomiväreille sekä voidemaisen kajalkynän. 

IMG_8279.JPG
Purkkeja tiiratessa ihmettelin miten vähän kimalletta tuotteissa on -kun olin käsittänyt sitä riittävän. Meikatessa sitten yllätyin -kyllä sitä kimaletta riitti! Myös pigmenttiä näistä tuotteista löytyi kiitettävästi. Väri levittyi kauniisti ja kesti hyvin koko illan -vaikka toisella testikerralla unohdin pohjustaa luomet.
IMG_8281.JPG
Suosikkisävyni on ehdottomasti ”helmiäisroosa” jota en roosaksi kyllä kutsuisi -lähinnä pronssin sävyinen. Tällä tein silmämeikin myös eilisiin illanistujaisiin.
IMG_8286.JPG
Kajalkynän totesin myös toimivaksi. Vuosiin en ole kajalia käyttänyt joten oli kai tuo aikakin. Muistelen kajaleiden yleensä valuneen samantien mustaksi sutuksi silmien alle. Tämä onneksi kesti nättinä useamman tunnin -aivan loppuillasta huomasin silmäkulmien hieman suttaantuneen. Kaikenkaikkiaan olin siis erittäin tyytyväinen tuotteisiin ja näitä voin hyvillä mielin suositella muillekkin!
(Tuotteet saatu blogin kautta testattavaksi)

5 kommenttia “Helmiäistä

  1. Minä en ole vielä ennättänyt testaamaan noita, mutta hyvältä kuulostaa =)

  2. Hanna: Nämä olivat kyllä kivat.<br /><br />Minna: Kokeilin kyllä kuvata mutta kuvat olivat niin surkeita ettei niillä mitään tehnyt.

  3. Ihastuttavia kuvia! Mukavaa, että pidit tuotteista.<br /><br />/Maiju & Kristina, Yves Rocher

  4. Eksyin Yves Rocherin sivuilta sun blogiin. Mäkin nimittäin testailen heidän tuotteita, mutta näitä en ole vielä ehtinyt testaamaan. <br /><br />Mun piti vaan sanoa että sulla on tosi kaunis blogi, hienoja kuvia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *