Ompputeetä

Harvinaista herkkua: mies on kotona. Minulla on ollut aikaa tänään opintoihin ja pakastinkin on täyttynyt soseista. Koko päivää ei kuitenkaan jaksa painaa täydellä teholla. Pojan nukkuessa linnoitin sohvan kera lehden ja teekupin.
IMG_8454.JPG
Jo lapsena ihastuin turkkilaiseen omenateehen. Hankala sitä on vain Suomesta löytää. Niinpä reilu vuoden takaiselta Turkin reissulta mukaan lähti monen monta purkkia teetä.  Tottapuhuakseni unohdin koko teen pitkäksi aikaa ja nyt sitä löytyy vielä reilusti. Vaan onhan tässä vielä pitkä talvi edessä ja monta talvi-iltaa aikaa hörppiä lemppariteetäni.
IMG_8453.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

8 kommenttia “Ompputeetä

  1. Lahdessa ainakin on muutama turkkilainen minimarketti, joista ompputeetä voi ostaa.

  2. Heeei, onks tuo sellasta raemaista mikä vaan sekoitetaan veteen? Meillä oli aina semmosta kun olin kersa ja muistaakseen se oli tosi hyvää! 🙂

  3. Nelsson: Minulla ei muuten ole mitään hajua mikä on etnisten ruokakauppojen tilanne Oulussa…tulee todella harvoin käytyä keskustassa. Varmasti löytyisikin tuon tyylisestä liikkeestä.<br /><br />Janina: Kiva kun löysit blogiini!<br /><br />Onnen Omenia: Juuri sitä! Minäkin tutustuin teehen lapsuudessani mummon luona 🙂

  4. Eivät ole vielä keksineet, miten pään voisi välillä vaihtaa eli edelleen mennään tyylillä &amp;quot;sama pää kesät talvet&amp;quot;. Siispä varmuudeksi hihkaisen täältä, että uusi lukija ilmoittautuu! Jos vaikka en sitä ole jo aiemmin hihkaissut! ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-Inanaa-&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://whitefresh.blogspot.com<br&quot; target="_blank">http://whitefresh.blogspot.com<br</a&gt; /&gt;[sisustamista valkoisella ja lifestyle-jutskia]

  5. Inanaa: Kiva kun olet löytänyt tänne. Sinun blogissasi olenkin joskus vieraillut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *