Suihkuhyytelö

IMG_8473.JPG
Sain joululahjaksi Lushin Sweetie pie suihkuhyytelöä. Hyytelö olikin uusi ja omituinen tuttavuus! Lushin sivuilla kerrotaan tuotteesta seuraavanlaista: Kimalteleva, hedelmäinen suihkuhyytelö pitää huolta hiuksistasi ja ihostasi. Vaahdota ja huuhtele. Pakasta, viilennä tai käytä huoneenlämpöisenä. 
Rusenna tai käytä palana – vaahdota joka puolelle vartaloasi ja hiuksiasi.

IMG_8472.JPG

Halusin päästä innolla testaamaan tuotetta joten en jaksanut jäädyttää sitä. Hetki pakastimessa teki siitä kuitenkin mukavan viileää. Nyt minulla onkin pieni palanen pakkasessa jäätymässä -mielenkiinnolla odotan miten tuote toimii jäisenä. Hyytelönä tuote oli oikein mukiinmenevä -vaahdottui mukavasti ja tuoksui aivan ihanalta! Kylpyhuonekin tuoksui hyytelölle vielä pitkään suihkun jälkeen. Melko riittoisakin tuote oli -oletin hyytelöpalan murentuvan ja sulavan mutta sepä ei meinannut loppua millään. Seuraavalla kerralla otan hillitymmän annoksen. Täytyy sanoa, että hauska ja ihanan tuoksuinen tuote -kuten muutkin Lushin tuotteet.

3 kommenttia “Suihkuhyytelö

  1. Lushin tuotteet ovat herkullisia. 🙂 Itse en ole vielä hyytelöa kokeillut, mutta täytyy seuraavaksi ottaa testaukseen tuo samainen Sweetie Pie! Kiitos vinkistä! 🙂

  2. Hihi. Hyvä jos oli mieleen. Mä ajattelin kans, että se loppuu ihan heti. Mut hyvä jos on riittoisampi 🙂

  3. Mä tykkään myös Lushin tuotteista, oon muutaman jutun tehnyt blogiinkin Lushin tuotteista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *