Viiniä ja flanellihousuja

Eilen kiukuteltiin. Eikä haluttu nukkua. K siis tottakai…Melkoisen pitkän nukutusoperaation jälkeen poika saatiin rauhoittumaan ja unten maille. Väsähtäneet vanhemmat rentoutuivat hirvipaistin ja valkosuklaamoussen parissa. Sitten sitä onkin ihan poikki. Flanellihousuissani valtasin sohvan ja siemailin lasin viiniä -melkoista glamouria. Katsottiin muutama jakso Communitya -ollaan jääty kyseiseen sarjaan ihan koukkuun. Tähän voisi sanoa, että kiitos sisko sarjasuosituksesta sekä joululahjahousuista -voisin kulkea vain päivät pitkät ihanan pehmeissä yöpuvunhousuissa.
IMG_6587.JPG
IMG_6588.JPG
IMG_6592.JPG
Tänään ainakin täällä meillä on melkoinen pakkaspäivä. Taidetaan siis poitsun kanssa pysytellä tiukasti sisällä. Päivän voisi käyttää vaikka perusteelliseen siivoukseen. Puhdasta kotia ei voita mikään!
Rentoa sunnuntain jatkoa lukijoille!
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Viiniä ja flanellihousuja

  1. Nanna: Ihan nolottaa myöntää, että en ole! Gradu tuli keväällä takaisin isojen korjausehdotusten kera. Sitä ollaan nyt korjailtu silloin kun mahdollista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *