Kirjaimet hyllyllä

Kirjaimet muuttivat eteisestä olohuoneeseen. Siellä hyllyllä nököttävät nyt kaikkien perheenjäsenten alkukirjaimet. 

IMG_8573.JPG

IMG_8570.JPG

IMG_8565.JPG
IMG_8571.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Kirjaimet hyllyllä

  1. Hei,<br /><br />Ajattelin jättää kommentin kun eksyin blogiisi kun hain netistä sisustukseen liittyviä juttuja. Ihana blogi ja kaunis koti teillä. Oma makuni sisustuksessa on hyvin samanlainen. Lisäksi huomasin että lapsenne on lähes samanikäinen meidän tytön kanssa, joka on syntynyt 18.5.2011 =)<br /><br />Soile

  2. Mulla on noi ihan samat DecoraFrameShopin kortit meidän keittiön tauluhyllyllä 🙂 Onks noi kehykset Ribbat? Mua rupes ällöttämään kun ribboissa on niin kellertävät ne paspikset, otin ne kokonaan pois ja laitoin mustaa kartonkia taustalle, on ihan kivat silleenkin! 🙂

  3. Soile: Kiva kun olet löytänyt tänne. Meillä onkin sitten melko samanikäiset lapset kun K syntyi 22. päivä :)<br /><br />Onnenomenia: Itseasiassa eivät ole. Ostin nuo kehykset Haaparannassa käydessä Rustasta. Yllättävän hyvät edulliseen hintaansa nähden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *