Ihan arkisia juttuja

Olen tässä viimeaikoina selannut monta kertaa vanhaa blogia ja fiilistellyt vanhoja juttuja. Samalla on ruvennut vähän harmittamaankin nykyinen bloginpito. Tottahan osa vanhoista jutuista melkein nolottaa ja kuvien laatu on välillä mitä on..varsinkin ihan alkuaikoina. Mutta kuitenkin vanhassa blogissa on tietynlaista…noh..sanotaan vaikka maanläheisyttää joka nykyisestä puuttuu. Sellaiset normaalit arkiset jutut jäävät melko vähälle. Ja ainakin juuri niitä juttuja on kiva fiilistellä jälkikäteen -blogi onkin aivan valtavan hyvä keino säilyttää muistoja! Niinpä tänään tuonkin blogiini ihan vain arkisia juttuja. Ei mitään kovin hienoa mutta sellaisia pieniä hetkiä tältä viikolta.
IMG_6612.JPG
IMG_6611.JPG
K vieraili kiinalaisessa
IMG_8625.JPG
Lelulaatikon valtias
IMG_8654.JPG
Äidin ja iskän terveellinen iltapala
IMG_8645.JPG
IMG_8685.JPG
Tällä viikolla meillä on käynyt hirmuisesti vieraita. Tarjottaviksi leipaisin pätkismuffinseja.
IMG_8650.JPG
IMG_8651.JPG
Mums mums…
IMG_8723.JPG
Pieni laukkuvaras
Semmoista täällä vaan. Melko vauvapainotteista mutta se nyt ei lienee mikään yllätys. Mukavaa perusarkea.
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

5 kommenttia “Ihan arkisia juttuja

  1. Mä kyllä tykkään sun blogista sellaisenaankin, mutta toki tosi mielellään luen myös tämän tyylisiä postauksia. K:n touhuista kuulisin mielellään lisääkin. 🙂

  2. Mistäs tuo K:n päällä ensimmäisessä kuvassa oleva body tai paita on hankittu? Ihana :)<br /><br />Olen lukenut blogiasi jo ainakin vuoden, ja pidän siitä juuri tällaisena. Joka päivä vierailen vaikken oikein kommentoikaan :)<br /><br />Johanna

  3. Onnen Omenia: K on jäänytkin vähän vähemmälle huomiolle blogissa. Tarkoitus olisikin tässä lähipäivinä kertoilla pikkumiehen kuulumisia täälläkin.<br /><br />Johanna: Body on ellokselta. Laatu ei päätä huimaa mutta tosi kivan näköinen!

  4. Pätkismuffarit on kyl aivan ihania, samaa reseptiä voi soveltaa ilman pätkiksiäkin, laitoin itse valkosuklaa-tobleronesta "sydämen" keskelle. K:n fleda on kyl kans aivan ihanan runsas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *