Sairastuvalla

Kotimme on muuttunut jälleen sairastuvaksi. Pieni K raasu sairastui yöllä vatsatautiin. Kylppärissä pyörii kolmas koneellinen pyykkiä yön jäljiltä ja talon miehet paikkailevat viime yötä nukkuen vierekkäin sängyssämme. Poika tuhisemassa isänsä kainalossa -siinä on kyllä varsin hellyyttävä näky. Itku oli kyllä yöllä päästä katsellessa pienen miehen kärsimystä -melkoisen rankka tauti näin pienelle lapselle. Jospa olo alkaisi kuitenkin helpottumaan. 

sick-teddy-bear1.jpg

Nyt kuitenkin mansikkala taitaa hiljetä loppupäiväksi. Palaillaan taas mukavampien asioiden tiimoilta.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Sairastuvalla

  1. Voi, paljon voimia niin äidille kuin pikkumiehellekin! Ja pikaista paranemista. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *