24 vaatetta

Kuinka monelle on tuttu esim. Livillä pyörivä ”Luksusmuotia kaikille” ohjelma? Itse kotona ollessa kyseistä sarjaa tulee välillä katsottua -tykkään kovasti seurata miten  Gok stailaa asut sekä miten kootaan toimiva vaatekaappi vain 24 vaatteella ja asusteella. En itse ikimaailmassa tulisi toimeen noin vähäisellä vaatemäärällä. Melko toimivan kokonaisuuden sillä silti saa aikaiseksi. Oma versioni näyttäisi jotakuinkin tältä.

9683065.jpg
9683078.jpg
9683079.jpg
Nyt haastan muutkin kasaamaan omia versioita!
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

6 kommenttia “24 vaatetta

  1. Hei!<br /><br />Olen katsellut usesasti ohjelmaa. Ihanasta Gok osaa stailata ihmisiä. Itse ehkä tulisin toimeen 24 vaatekappaleella työelämässä (toimistotyö). Mutta kyllä kotona tarvii enemmän, jo eri vuoden ajat vaatii enemmän kudetta ympärille. Mutta idea on loistava, olisi se ihanaa kun kaikki vaattteet sopisivat yhteen! Kiva postaus ja kiva Blogi!

  2. Aivan ihania. Piti kysyä, että mistä tuo toisen kollaasin valkoinen paitis on? Se on täydellinen. Rento, ja sopii ihanasti farkkujen kaveriksi!!

  3. Mä tykkään kans tuosta Gokin ohjelmasta! Haaveilen samanlaisesta vaatehuoneen raivauksesta ja uudelleentäytöstä – pitäisköhän laittaa Gokille sähköpostia 😀 Mua kiinnostais myös nuo toisen kollaasin vaatteet – mistä oot ne bongannut?

  4. Juu..esimerkiksi ihan perustrikoita ja toppeja tarvitisi paaaaljon enemmän. Lisäksi Suomen sääolosuhteissa ei noin heppoisella varustuksella ympäri vuoden mentäisi.

  5. Minäkin voisin laittaa 😀 Vaatteiden kohdalta ks. vastaus ylhäällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *