Inspiraatiota

Kirjastossa käydessä silmiini osui aivan vahingossa Lauren Conradin Style. Kyseinen opus on ollut jo pitkään lukulistalla mutta unohtunut aina. Nyt kirja sattui sopivaan hetkeen. Vaatekaappi kun on käymistilassa edelleen.
IMG_9557.JPG

Mitään kovin mullistavia ideoita en kirjasta löytänyt mutta se todella innosti toimivan puvuston luomiseen ja erillaisten asujen kokeiluun. Yksi parhaista kirjan anneista oli mielestäni pakkauslistat erityyppisille matkoille -ne taidan laittaa talteen tulevaisuutta varten!
IMG_9559.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Inspiraatiota

  1. Mä sain kyseisen kirjan joululahjaksi siskoltani ja aika samoilla linjoilla olen kirjan annin kanssa. Kivaa luettavaa, ei mitään uutta mullistavaa, mutta kuitenkin paljon vinkkejä.

  2. Pitääpä itsekin katsella jos osuis ko. kirja käteen :D<br />Kauniita kuvia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *