Ruokaviikon viimeinen päivä

Ruokaviikko päättyi lauantaihin. Sunnuntaina nimittäin huijatttin ja nautittiin muiden kokkailuista -ystävät kutsuivat meidät kotiinsa syömään. Lauantaina tehtiin melko perinteistä viikonloppumättöä -pizzaa. Täytteenä kanaa, ananasta ja fetaa. Tärkein juttu on nykyään kuitenkin kastike. Ennen nakkelin pohjan päälle maustettuja tomaattimurskia mutta nykyään ehdottomasti maustan kastikkeen! Sekaan pitää laittaa ainakin oreganoa, valkosipulia ja nestesavua. Nam!
9810524.jpg

Näin tuli päätökseen ensimmäinen teemaviikko. Jään miettimään mitä toteutan seuraavaksi…
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Ruokaviikon viimeinen päivä” kommentit

  1. Mukava teemaviikko , kävin lukemassa jokaisen päivityksen vaikkei kommenttia ehtin laittamaankaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *