Hiustenhoidosta

Lupasin jo aikoja sitten tämän postauksen. Viimein sain aikaiseksi kuvailla käyttämäni tuotteet. Mietin myös puhunko myös muotoilutuotteista mutta jääkööt ne toiseen postaukseen. Keskitytään nyt ihan vain hiustenhoitoon.

IMG_7020.JPG
Alkaisi olla kampaajakäynnin paikka…
Hiukset ovat minulle ulkonäössä asia johon panostan eniten. Hiuksia olen aina pyrkinyt hoitamaan hyvin ja laadukkailla tuotteilla. Luonto on onneksi myös suonut minulle hyvän hiuslaadun -hiukseni ovat paksut ja vahvat. Iän myötä hiukseni ovat muuttuneet hieman luonnontaipuisaksi mutta onneksi melko hillitysti. Hiukseni ovat luonnostaan tummat -vaikkakin värjään niitä tummemmiksi. Vaaleaa väriä olen kokeillut pari kertaa mutta vaalennus joudutaan tekemään raidoittamalla ja projekti on niin hidas, että yleensä kyllästyn kesken kaiken. Hiustyyliä tykkään vaihtaa usein -en arastele  rajujakaan muutoksia. Hius on kuitenkin uusiutuva luonnonvara. Nyt lyhyemmän hiuksen kanssa olen käynyt kampaajalla n. 1,5-2kk välein. Tosin nyt edellisestä kampaamokäynnistä on aikaa jo 4kk -kasvattelen lyhyttä hiustani nyt polkkapituuteen.
IMG_9841.JPG
Pesen hiukseni joka toinen päivä. Tämä pesuväli tuntuu sopivan hiuksilleni parhaiten. Olen jo pitkään käyttänyt miltei ainostaan Tigin tuotteita pesuun. Nyt käytössä on yllä näkyvä setti. Ihana karkkituoksu!
IMG_9840.JPG
Kerran viikossa kuorin päänahan. Kuorintana Wella SP Clear Scalp Shampeeling
IMG_9836.JPG
Kuorinnan jälkeen laitan hiuksiini tehohoidon. Jälleen Wellaa – Brilliance Treatment Mask
IMG_9845.JPG
Tarvittaessa käytän vielä lisäksi hiuksiinjätettävää. Pitkien hiusten kanssa käytin päivittäin. Käytössä  Tigi rockaholic born to rock leave in detangler & defrizzer.

  
Jos teillä on joku todella hyvä suosikkituote niin suosituksia vastaanotetaan!

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Hiustenhoidosta

  1. Nuo tigit on omia lemppareita. Suosittelen tigin spoil me, ehkäisee pörröisyyttä ja on hyvä jos tarvii hiukset uudelleenmuotoilla. Ihana tuoksu. Samoin tigin lakka masterpiece. saa yleensä 2 pullon paketissa tarjouksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *