Teemaviikon tiistai

IMG_0189.JPG

K herättää vasta puoli kahdeksalta -luksusta! Kahdeksan jälkeen on aamupuuron aika.

IMG_7425.JPG

 
Aamusta saapuu iloinen viesti -ystävä on saanut yöllä pojan!

IMG_0194.JPG
Tiistaikin sujuu pitkälti opintojen parissa.
IMG_0195.JPG
Myönnetään -välillä tulee eksyttyä surffailemaankin.
IMG_0199.JPG
Iltapäivällä lähdetään postiin ja hakemaan kaupasta pari pakollista juttua. H&M paketti onkin odotellut postissa jo muutaman päivän. Meillä on yli 10km lähimpään postiin joten postissa ei lähdetäkkään ihan vain piipahtamaan nopeasti kun saapumisilmoitus tulee.
IMG_0201.JPG
Paketin purkua. Tuossa etualalla näkyy tämä paita. Harmittaa tosi paljon, ettei se ollut yhtään sellainen kuin luulin -odotin kovasti saavani vähän väriä vaatekaappiin. Noh..onneksi kaikki muut tilauksen tuotteet olivat sitä mitä pitikin.
IMG_0210.JPG
H&M:n farkut ovat yllättäneet positiivisesti. Enempää en juuri nyt käyttäisikään farkkuihin. Juuri saapuneet ovat ovat kolmannet sitten viime syksyn -kaikki eri kokoa. Farkkuihin panostan vasta sitten kun tiedän mihin kokoon sitä suunnilleen asettuu lapsen jäljiltä.
IMG_0204.JPG
Mies toimi kokkina. Kanapastaa ja kasviksia.
IMG_0211.JPG
Illalla aloitellaan siivousta. Seuraavana päivänä on luvassa vieraita.
IMG_0219.JPG
Iltateen aika.
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *