Bloggarin vähemmän siloteltu arki

Blogikuviin sitä siistii paikat -silottelee mahdollisimman kauniiksi. Näin tietenkin miltei kaikkien blogissa -tottakai. Silti oli pakko napata teille yksi kuva eilen illalla. K oli mennyt nukkumaan juuri ja koti sen näköinen:
IMG_0761.JPG

Lelut levällään ja talo täynnä lehtiä. K rakastaa mainoksia ja löysikin eilen tuolilta lehtipinon. Ja sitten leviteltiin! Lisäksi tuo syöttötuolin alunen on aina yhtä järkyttävä. Kuvassakin näkyy, että lattia on täynnä muruja ja viinirypäleiden puolikkaita joita K naposteli -ja osittain nakkeli lattialle. Tämmöistähän meillä oikeasti nykyään on…
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

7 kommenttia “Bloggarin vähemmän siloteltu arki

  1. Heh! Minä ajattelin tehdä samanlaisen postauksen tässä lähiaikoina. Että ei se totuus jäisi piiloon.. 😉

  2. Huippu kuva! Sain lapsosen juuri nukkumaan, ruuat hellalle ja uuniin sekä istahdin hetkeksi sohvalle potien morkkista juuri vastaavan näköisestä lelujen, mukin ja syöttötuolin pehmusteen valtaamasta lattiasta… Mutta että muillakin. Huoh. Ehkä voin siis hetken huokaista ja surffata blogeissa, siivotaan sitten viimeistään nukkumaanmenoajan jälkeen. 😉

  3. Joo, tolta meilläkin näyttää koko ajan. Tai yleensä oikeastaan vielä pahemmalta 😉 Tänään oli mm. koko kattilakaapin sisältö keittiön ja olohuoneen lattioille levitettynä.

  4. Myös meillä näyttää tuolta. Mitäpä sitä totuutta salailemaan 🙂

  5. Minä ainakin koitan ajatella, että ehkäpä muillakin on ihan sama kaaos kotona kuin meillä..toivottavasti! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *