Väriä

10157784.jpg
Joskus kauan sitten postailin  120 värin meikkipaletistani. Tuolloin en suuremmin ehtinyt palettia testailemaan. Ei paletti nytkään kotona ollessa kovalla käytöllä ole mutta sillointällöin sitä tulee käytettyä. Yleensä teen juhlameikin näillä. Esimerkiksi vappumeikki on peräisin tästä paletista. Olen kyllä ollut todella tyytyväinen palettiini. En olisi uskonut, että tälläinen edullinen ”miljoonan värin” paletti voisi olla näin laadukas. Mieleen tuli tietenkin ensimmäisenä ne teinivuosien markettipaletit joista tuli hailakasti väriä ja sekin varisi hetken päästä pois. Nämä värit ovat kyllä eri luokkaa! Kovasti plussaa tulee siitä, että väreissä on runsaasti pigmenttiä. Hyvin on meikki myös pysynyt kaikki kinkerit joissa on nämä lilat luomilla juhlittu.
10157770.jpg
10157777.jpg
Omani hankin aikoinaan ebaystä. Nyt vinkkaan, että myös  myy vastaavia settejä. Coastal Scents paletteja saa myös esim. metallinhohtoisina tai maanläheisissä sävyissä. Itse iskin silmäni noihin maanläheisiin ruskeisiin sävyihin. Tämä saattaa joutua seuraavaksi ostoslistalle…
COAST88warmcopy.jpg&w=300&h=300

Postauksessa mainoslinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *