Tyhjän vaatekaapin autuus

Tein kaappeihin tilaa -siirsin muut kuin haasteeseen kuuluvat 24 vaatetta syrjään. Pyykkikone on laulaunut ja nyt kaapista löytyvat yhdeltä hyllyltä ja yhdeltä tangolta kaikki ne vaatteet joista valita päällepantavaa toukokuun ajan. Eteisestä on raivattu ylimääräiset kengät pois ja naulakossa odottavat nuo valitut kaksi käsilaukkua. Kumman keveä olo kun vaatteet on rajattu minimiin. Valitsin haasteeseen mahdollisimman hyvin toisiinsa sopivia vaatteita ja ainakin juuri nyt tuntuu pukeutuminen äärettömän helpolta. Pitkästä aikaa oli kiva aamulla valita vaatteet päivää varten. Ja pitkästä aikaa tuntui siltä, että kaapista löytyy vaatetta vaikka käytössä on vain murto-osa sen sisällöstä. Tykkään!
10164494.jpg
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Tyhjän vaatekaapin autuus” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *