Jotain kivaa lukijoilleni

Nyt sitten siihen kivaan juttuun jota lupailin jokunen päivä taaksepäin. Minuun otettiin yhteyttä P&G:n taholta mukavalla asialla -mansikkala pääsi mukaan P&G tuotesafariin. Tarkoitus oli siis etsiä kotoa mahdollisimman monta P&G tuotetta. P&G:N merkkejä ovat: Always, Ariel, Aussie, Braun, Clearblue, Duracell, Envive, Fairy, Gillette, Gillette Venus, Head&Shoulders, Olay, Oral-B, Pampers, Pantene, ShockWaves, Swiffer, Tampax, Vicks, Wella Pro Series, WellaCare, WellaFlex. Yllätyin itsekkin miten paljon kyseisiä merkkejä kotoa löytyykään. Oma saaliini on tässä:


10333015.jpg


Tuotteiden metsästys oli muuten yllättävän hauskaa!  Mies katseli ihmeissään kun kanniskelin hänenkin Gillettet olohuoneeseen ja rapsin kuvia. Viimeistään K:n vaippapakettia kuvatessa mietti varmasti, että vaimo on menettänyt järkensä 😀 Ihan pelkästä ”metsästyksen” riemusta en tuotteita kuvannut vaan P&G päivittelee löytämäni tuotteet. Tuli hyvään saumaankin sillä esimerkiksi tuo kahvinkeittimemme vetelee viimeisiään ja uusi keitin on pitänyt hankkia jo kauan sitten. Nyt uskaltaa kohta taas keitellä kahviakin ilman, että tarvitsee pelätä keittimen sanovan työsopimustaan irti. Keitin onkin aikoinaan sinkkuyksiööni ostettu..siitä on kauan!


Mutta mites tämä teitä lukijoita liikuttaa? No siten, että myös te voitte osallistua tuotesafariin! Etsikää kodistanne kaikki P&G tuotteet ja jättäkää tämän postauksen kommenttipoksiin lista löytyneistä tuotteista. Kaikkien vastanneiden kesken arvon Braun Satin Hair 5 ST 550 Multistyler muotoiluraudan! Ei siis todellakaan pöllömpi palkinto vaikka itse sanonkin! Tietoja tuotteesta tästä linkistä.

ph-stage-satin-hair-5-multistyler-esw-fi


Jätä myös kommentiisi toimiva s.postiosoite sekä nimimerkki jos olet anonyymi. Arvonta päättyy 13.6. klo. 20.00. Ja sitten vielä yksi tärkeä huomio: voittajan tulee toimittaa kuva löydetyistä tuotteista minulle osoitteeseen mansikkapaikasta@gmail.com. Voittajan kuva myös julkaistaan blogissa. Ilman tätä kuvaa ei palkintoa voi lunastaa.


Lisäksi vinkkaan teille P&G:n kultaetukampanjasta. Eli yllä listattujen merkkien tuotteita ostettaessa voit rekisteriöidä ne täällä ja kerryttää näin pisteitä. Pisteillä voi ostaa P&G tuotteita. Kampanja on voimassa 30.9 asti. 
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

26 kommenttia “Jotain kivaa lukijoilleni

 1. Meiltä löytyy alwaysta, arielia, duracellia pattereiden muodossa, gillettea mieheltä, minulta gillette venusta, miehen shampoo on head &shoulders, hammaspuoli hoituu oral-b:llä, ja keittiöstä vicksiä. 🙂

 2. Huh, huh, kun listasta tuli pitkä. <br />Meiltä löytyy alldays always, ariel actilift, swiffer pölyhuiska ja joku kuiva pölyliina, gillette venus x2, gillette mach x3 (aina varret hukassa), oral-b hammasharja, pampers vaippoja, gillette satin care, oral-b sähköhammasharja + vaihtoharjoja, fairy astianpesuaine x2, fairy platinum, tampax, wellaflex hiuslakka, wellaflex muotovaahto, gillette platinum partakoneen terät (ne vanhanaikaiset) ja braunilta viel sauvasekoitin (kaikilla herkuilla), sauvasekoitin (askartelukäyttöön), silitysrauta ja vanha likainen ja pölyinen kahvinkeitin varastosta (ollut raksakäytössä :). Niin ja on meillä vielä yksi vanha ja tyhjä pringlespurkki, menossa askartelukäyttöön.<br /><br />Sekä yksi pieni ja vilkas takiainen joka roikkuu äidin hihassa, mutta se on ihan omaa tuotantoa 🙂

 3. Olipa yllättävän hauskaa metsästää tuotteita 🙂 Minulta löytyy seuraavia Alway, Tampax, Braun, Ariel, Duracell, Fairy, Gillette Venus, Oral-B, Pantene, Swiffer. Näistäkin useista merkeistä eri tuotteita.

 4. Meiltä löytyy Allday Always, Head&Shoulders, Pantene, pampers, Duracell, Gillette, Oral-b, Fairy Platinum, ja Braunin sauvasekoitin. Toivottavasti löysin kaikki 🙂

 5. Meiltä löysin pampersia, duracellia, gilletteä molemmille puoliskoille sekä fairya 🙂

 6. iik! mukaan arvontaan:<br /><br />aussie, pantene, duracell, pampers, oral-b: aikuisten ja kaksi lasten, fairy, gillette, always, wellaflex muotovaahto, swifferin sellainen joku huisku, sauvasekoitin…<br /><br />huh! näitähän olisi vaikka kuinka 🙂

 7. OIOIOI, mä tuun mukaan kokeileen olematonta onneani:D Meiltä löytyy pampersia (paketteja ei tosin ole,mutta vaippoja isot pinot 😉 ), fairya keittiösä, ja vauvalle Oral-b nallepuh-hammastahnaa ja mieheltä kaksikin gilletteä. Olipas aika lyhyt lista sittenki 🙂

 8. Meiltä näyttäsi löytyvän Always, Braun, Fairy, Gillette, Oral-B, Pampers, Swiffer ja Wella. Olihan noita 🙂

 9. Mieltä löytyy Alwaysia, Braunilta partakone, hiustenkuivaaja ja sähköhammasharja, Gilletteäkin taitaa partavaahtona löytyä. Eli vaikka ja mitä! 🙂

 10. Meiltä löytyy Braunin sauvasekoitin, Oral-B -sähköhammasharja, Gillette-teriä mulla ja miehellä, Aussie shampoota, hoitoainetta ja hiuslakkaa, Head&Shoulders -shampoota, Arielia, Fairya ja varmaan Tampaxia. En olis uskonut, että noin paljon löytyy. 🙂

 11. Mun saalis: Aussien lämpösuojaa, Braun hiustenkuivaaja, Duracell paristoja, Gillette, Gillette Venus, Oral-B hammasharja, Swiffer jotain siivousliinoja, Tampax, Wella Pro Series hoitoainetta ja WellaFlex hiuslakkaa.Olihan noita jokunen. 🙂

 12. Täältä löytyy Alwaysin siteitä, Braunin sauvasekoitin, Duracellin pattereita, Fairya, Gilletten Venus-teriä, Head&Shouldersin shampoota ja Pantenen ja Wella Pro Seriesin shampoota + hoitoainetta. Olipa niitä paljon!

 13. Täältäkin löytyi yllättävän monta tuotetta: Duracellin pattereita, Fairyn käsitiskiainetta, Gilletten höyliä sekä minulla että miehelläni. Noita muitakin on ollut, muttei tällä hetkellä :)<br /><br />-tiu112

 14. Merkkejä mä metsästän…. <br />- Braunin hiustenkuivaaja <br />- Oral-B:n sähköhampiharjat<br />- Gillette Venus<br />- Alwaysit ja Tampaxit<br /><br /> (elkarjal(at)hotmail.com)

 15. Head&Shouldersin shampoo oli ainoa, jonka onnistuin löytämään meiltä!

 16. Meiltä löytyy ainakin Wella Pro sarjan shampoo ja hoitoaine, Braunin silitysrauta, Swifferiä, Gillette Venus, Fairya ja Duracellin pattereita.<br /><br />-Mandariini-

 17. Pakkohan tähän on osallistua kun silloin tällöin kurkkailen tänne :)<br /><br />Löytyi:<br />Wellan shampoo ja hoitoaine, Oral-B sähköhammasharja, alwyas siteet, alldays suojat, tampax, Gillette vvenus, fairy tabletteina ja nesteenä,Braunin sauvasekoitin ja Duracellin pattereita.<br /><br />Sori sekoiluni mutta poistin vahingossa aiemman viestini…. :/

 18. Aussie hoitoainetta, Braun silitysrauta, Fairya, Gillette Venus höylä, Head&Shoulders shampoota, Oral-B sähköhammasharjoja, Pampers Up&Go vaippoja, WellaFlex hiuslakkaa. <br /><br />kiva@luukku.com

 19. Täältäpä löytyisi: Head&Shoulders, Pantene, Fairy, Always, Duracell, Vicks ja Gillette löytyvät meidän taloudesta 🙂

 20. Meiltä löytyi<br />-Braunin sauvasekoitin, partakone ja hiustenkuivaaja<br />-Duracellia yksi paristo<br />-Fairyn tiskiainetta<br />-Gillette Venusta naisille<br />-Head&Shoulders shampoota ja<br />-WellaFlexin hiuslakkaa.

 21. Meiltä löytyi Braunin vanha kiharrin, herätyskello, sähköhammasharja, sauvasekoitin ja keittiön yleiskone sekä Pampers-vaippoja.<br /><br />-Katriina

 22. Meiltä löyty vain yksi tuote eli Head&Shoulders miesten shampoota 🙂 Oisinpa kuvitella, että olisi muutakin löytynyt mutta eipäs sitten kuitenkaan :)-Heidi

 23. Täältä löytyy allways, gillette, oral-b hammasharjoja,wellan shampoot ja hoitoaineet, pampers vaippoja, fairya ja arielia , ja löytyis varmaan muutakin mutta 1,5 vuotia pikku vesseli pitää nyt äidin kiireisenä joten ei kerkee joka kaappia tsekkaamaan ;)<br />-KatjaJohanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *