Karkkiväriin puettuna

Ja sitten sitä karkkipinkkiä päällä. Näissä tepasteltiin sunnuntaina -ei siis todellakaan mitään kovin virallista. Tätä mekkoa tulee varmasti laahattua päällä koko kesä. Kuvista muuten huomaa miten pitkät hiukset ovat jo! Alkavathan ne olla jo halutussa polkkamitassa. Asiaa hankaloittaa ainoastaan tuo toinen puoli jossa muutaman teippipidenyksen alta löytyy muuta hiusta paljon lyhyempää versiota. Enkä tosiaankaan halua juuri nyt toispuoleista polkkaa vaan hieman klassisempi ratkaisu siintää haaveissa. Vieläköhän pitää vain lykätä kampaajakäyntiä ja kasvatella tuota lyhyttä pois..
10351929.jpg
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Karkkiväriin puettuna

  1. Oi, kun ihana! Sopii sinulle.<br /><br />Vieläköhän tuota löytyis viikonloppuna meidän Seppälästä, sillon olis lapsenvahti ja rahaa 🙂 Värikin olisi niin minua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *