Taisin ryöstää karkkikaupan

Vaikka miltei tyhjä vaatekaappi kivalta näyttääkin niin kyllä se vain kaipaisi hieman sisältöä. Varsinkin kesävaatteita sinne kaivattiin. Täydensin nyt kaappia muutamalla vaatekappaleella joilla pötkitään jo pitkälle. Lisäksi tarvittaisiin oikeastaan vain muutama perustrikoo enään. Syksyllä taas kaipailaan vähän eri juttuja mutta se on sitten sen ajan murhe. Uusi vaatepino näytti kyllä siltä kuin olisin ryöstänyt karkkikaupan -maanläheisistä sävyistä ei ollut kyllä tietoakaan!

10349580.jpg

Mekko pitsiselkämyksellä löytyi Seppälästä. Menee nyt tälläisenä tai legginsien kanssa. Syksymmällä alle voi pukea pitkähihaisen tai päälle neuleen.

10349611.jpg

Turkoosi paita löytyi Elloksen alesta. 
10349729.jpg

Ja viimein ne pinkit farkut! Omani tilasin lopulta caprimittaisina.

Melkoinen väripläjäys kyllä!

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Taisin ryöstää karkkikaupan

  1. Ihania värejä mutta niitähän kesällä kaivataan. Minun mieli alkaa ainakin ensimmäisinä kevät-kesän päivinä jo huutamaan kirkkaita värejä.<br /><br /><br /><br />Terveisin, Anni @<br />anninpukeutumisleikki.blogspot.com

  2. Elloksen alesta myös nuo. Hintaa taisi jäädä n. kymmenisen euroa. Ovat farkkulegginsit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *