Uudet ystäväni

Mies oli vihjaissut äidilleen muutamista kameraan liittyvistä jutuista joita meillä on kipeästi kaivattu (siis varsinkin minä vaikka kyllähän meillä myös mies on innokas kuvaamaan). Valmistujaislahjaksi sainkin ”korvamerkittyä” rahaa joita käytiin eilen heti törsäämässä. Kotiin asti pääsivät jalusta sekä canonin kaukolaukaisin. Mammalla on siis uusia leluja! 🙂 Asukuvia vartenkaan ei tarvitse enää hovikuvaajaa vaan sensijaan kuvissa näkyy tästä lähtien kaukosäädintä piilotteleva Anttis.
10360377.jpg
10360378.jpg
Seuraavaksi hankintalistalla olisi objektiivi tuon kittilinsin tilalle. Se onkin jo sitten hieman isompi hankinta eikä siten siis ihan seuraavan viikon ostos…
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *