Leveälle lestille

10386891.jpg
Parissa postauksessa ovatkin uudet espadrillokset vilahtaneet. Todella nopeaan saapui Boohoon paketti ja jännityksellä sen avasin. Kenkien koko nimittäin mietitytti kovasti. Yleensä käytän kokoa 37 ja briteistä tilatut kengät ovat yleensä olleet kokoa 4. Sopivimmalta on tuntunut koko 4,5 mutta sitä  on harvemmin saatavilla. Raskauden jälkeen varsinkin kengän istuvuus ei ole itsestäänselvyys. Jalka himpun leveni -juuri sen verran, että jo muutenkin leveälestisenä jouduin ne kapeimmat 37:at laittamaan kiertoon. Niinpä jännitti miten näiden kanssa käy.

10386892.jpg

Noh..täytyy sanoa, että näissä Boohoon popoissa on todella leveä lesti! Koko 4 tuntui jopa hieman reilulta -ei siis huolta siitä etteivätkö olisi mahtuneet.

10386893.jpg

Yleensä kyllä iloitsen kun löydän leveälestisiä kenkiä mutta näissä molemmissa pareissa leveä lesti teki hieman kolhonkin vaikutelman. Eivät siis mitään siroimpia mahdollisia. Noh..sellaisiksi yhden kesän ihmeeksi nämä hankittiinkin. Tietenkin olisi fiksumpaa panostaa kunnon kenkiin jotka kestävät kesästä toiseen mutta nyt näin. 
10386894.jpg
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Leveälle lestille

  1. Leveälestisiä kenkiä on yllättävän hankala löytää. Itselläni kun on lyhyt ja leveä jalka, niin kenkien metsästys on tavanomaista haastavampaa.

  2. Totta. Noissa Boohoon kengissä on näköjään leveä lesti mutta laatu nyt sitten ei päätä huimaa. En esim. talvi tai syyskäyttöön menisi tuolta kenkiä tilaamaan. Sääli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *