Escurial

Kuten kerroinkin vietimme hieman toisenlaisen juhannusaaton. Lähdimme tuttavaperheiden kanssa eläinpuisto Escurial:iin. Puisto sijaitsee Limingassa mutta laitan tämänkin kohteen Oulu-tunnisteen alle. Oulussa kun nämä naapurikunnat kuuluvat niin itsestäänselvästi (ainakin omata mielestäni) Oulun alueeseen. Näitä naapurikuntien kohteita joskus toivottiinkin minun esittelevän. Oulusta ajaa tuonne noin puolessa tunnissa.
10423099.jpg

10423100.jpg

Puistosta löytyi kaikenlaista katseltavaa ja tuo meidän vuosikaskin viihtyi. K:n mielestä tietenkin kaikki eläimet olivat ”auvoja”.

10423101.jpg

10423102.jpg

10423103.jpg

Puistossa on myös nuotiopaikkoja mikä on kiva juttu. Lapsen kanssa täytyy välillä levähtää ja haukata jotain evästä.

10423153.jpg

10423154.jpg

10423166.jpg

10423167.jpg

10423169.jpg

Ja löytyi puistosta leikkimökki pallomerineen. Se taisi olla K:n suosikki. Olenkin suunnitellut K:lle oman ”pallomeren” kasaamista pieneen uima-altaaseen. Pitäisi vain jostain löytää palloja täytteeksi. Kaveri vihjasi Prismassa niitä nähneen..pitänee käydä kauppareissulla kurkkaamassa!

10423168.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

6 kommenttia “Escurial

  1. Meidänn jumppaope kertoi keväällä, että BR-leluista löytyy ainakin noita palloja 🙂

  2. Voi harmi kun meidän nurkilta ei tuota liikettä löydy. Jo toinen kerta kun kaipailen kyseistä lelukauppaa 🙁

  3. Palloja löytyy myös Br-leluista ja taisivat olla vähän edullisempia kuin Prismassa. Prismassa oli 80 pallon säkki vähän alle 16e ja br-leluissa 100 pallon säkki vähän alle 18e.

  4. Kiva kun laitoit kuvia tuolta, meidän pitäisi myös neidin kanssa käydä tuolla tänä kesänä. Ja diy-pallomerikin kuulostaa varsin hyvältä idealta! Me miehen kanssa suunnittelimme tällaisen ostoa tytölle <a rel="external nofollow" href="http://www.verkkokauppa.com/fi/product/47756/dfvtg/Happy-Hop-keskikokoinen-pomppulinna-liukumaella&quot; target="_blank">http://www.verkkokauppa.com/fi/product/47756/dfvtg/Happy-Hop-keskikokoinen-pomppulinna-liukumaella</a&gt; kun sellainen kavereilla oli.

  5. Siis me ajetaan joka kerta Ouluun mennessä ohi vaan vielä ei oo kertaakaan tuolla käyty! Täytyy ottaa tämän kesän tavoitteeksi 🙂

  6. Minäkin olen miettinyt kotipallomerta kunhan poika vielä hieman kasvaa, pitääkin pitää mielessä nuo pallojen myyntipaikat, meilläkään ei tosi noita liikkeitä ihan lähellä ole, mutta ei tässä pikkukylässä ole oikein muutakaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *