Lumoava

10481946.jpg

Teimme tuossa taannoin pienen visiitin mökille. Sinne saavuttuamme pöydällä odotti pullo kuplivaa ja paketti. Hetki piti miettiä, että mikäs juttu se tämä on. Mutta tosiaan! Emme olleet ehtineet juhlistaa valmistumistani perheen kesken. Itse olin unohtanut jo koko homman…

10481947.jpg

Äiti tuntee tyttärensä maun. Paketista kuoriutui Lumoavan Kaarre kaulakoru. Yksinkertainen ja kaunis -tämä ei varmasti jää kaappiin pölyttymään!

10481937.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Lumoava

  1. Onnea maisterille! <br /><br />Tää ei nyt liity tähän postaukseen, mutta oisko sulla suositella jotain vauva-kirjaa vauvasta vasta haaveileville? 🙂 Siis tarkoitan jotain tietokirja-tyylistä…<br /><br />-kaisu

  2. Hmm..harmi kyllä en osaa suositella mitään opusta. Itse tuli raskausaikana haalittua tietoa melkeimpä vain netissä notkumalla (vauvafoorumit yms.). Jos joku lukijoista osaa suositella jotain niin laittakaa kommenttia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *