Tähtityynyt

Vinkkinä tähtifaneille: Ainakin täällä Oulun suunnalla Tiimareissa ovat nuo tähtityynyt alessa -70% joten jo alunperin edullisille päällisille ei juuri mitään jää hintaa. Itse kävin hamstraamassa lisää.

IMG_2642.JPG

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Tähtityynyt

  1. Heip! Muistatko mikä on tuon kasvin nimi joka tuossa kasvaa? 🙂 Itse ostin samankaltaisen parvekkeelle, mutta en muista nimeä niin en vielä tiedä mitä teen sille talven tullen!<br /><br />♥ Leetta

  2. Heippa! Kasvi on puksipuu. Oma äitini (puutarhuri) sanoi, että kertakäyttökamaa -roskikseen vain syksyllä. Olen kyllä lukenut ohjeistusta sisälle tuomisesta talveksi. Itse kuitenkin taidan noudattaa äidin ohjeita kun ei meiltä säilytyspaikkaa löydy ja olen muutenkin onneton viherpeukalo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *