Pienissä häissä

Olikos muuten jo melko käytetty otsikko? Hih…Mutta juuri niissä pienissä häissä hurahti viikonloppuni. Pääsin kaasoksi ensimmäistä kertaa ja kyllähän tuo jännitti! En oikeastaan tiedä edes miksi mutta jännittipä vaan silti! Häät olivat kauniit ja liikuttavat. Voi sitä liikutuksen määrää kun sai seistä hyvän ystävänsä vierellä alttarilla hänen astuessaan avioliittoon. En voi lopettaa hehkuttamasta sitä miten onnellinen olen näiden kahden puolesta! Oma kuvasaldo jäi hieman heikoksi sillä päivä oli sateinen ja pimeä -hämärässä sisätilassa kuvien otto oli hieman haasteellista. Tässä kuitenkin muutama pieni maistiainen ihanasta päivästä.
IMG_9210.JPG
IMG_9226.JPG
IMG_2883.JPG
IMG_2889.JPG
IMG_2900.JPG
IMG_2886.JPG
IMG_2908.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *