Hääpäivän viettoa

IMG_3283.JPG
Emme ole koskaan suuremmin viettäneet hääpäivää. Aina on ollut jotain muuta juuri silloin. Nytkin itse hääpäivä meni hieman ohi -mies kylläkin toi ihanat vaaleanpunaiset ruusut töistä tullessaan. Hieman juhlistimme hääpäivää sitten eilen. Ihan vain hyvän ruuan merkeissä. Ei siis mitään sen suurempaa. Aiemmin haaveilimme hieman illallisesta ravintolassa ja hotelliyöstä mutta K on viime aikoina ollut useamman kerran hoidossa emmekä enää raaskineet olla pojasta erossa. Ehkä sitten joskus K:n ollessa jo hieman vanhempi. Mukavastihan tämä meni näinkin.
IMG_3290.JPG
IMG_3292.JPG
IMG_3294.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Hääpäivän viettoa” kommentit

  1. Oi kuinka lohduttavaa! Meillä, kahden lapsen kanssa, ei oikein muisteta mitään;) Viime vuonnakin hääpäivä meni, huomattiin seuraavana päivänä onnitella toisiamme, ei ollut mitään muistikuvaa asiasta. Näin se vaan on.. Useat tutut vaan juhlivat hääpäivää suureellisesti,niin meidän tapamme tuntuu jotenkin..hassulta. Tänä vuonna sain yhdistetyn äitienpäivä-hääpäivä-kukkakimpun, ne kun ovat viikon välein:)<br />Hellu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *