Fiilikset

Hiphei se on perjantai! Taas yksi työviikko takana. Viikot menevät nykyään supernopeaan! Toisaalta takana onkin sellainen hurlumheiviikko että! Eiköhän tahti syksyn myötä hidastu kun kaikki alkaa rullaamaan vanhalla painolla -töiden aloittaminen tauon jälkeen tarkoittaa aina melkoista haipakkaa. Nyt kuitenkin nautitaan perheen yhteisistä vapaapäivistä ja viikon parhaasta päivästä -perjantaista. Sunnuntaina on myös jännä päivä -minusta tulee ensimmäistä kertaa kummi pienelle veljentytölleni! 
viikonloppu.jpg
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Fiilikset

  1. Mukavaa perjantaita sinullekin, ja onnea kummivanhemmuudesta!<br />Sinulla on mukava blogi 🙂

  2. Kivoja suunnitelmia viikonlopulle, nuo kuvat kyllä kertoo kaiken rentouttavasta viikonlopusta ;)<br /><br />Onnea kummivanhemmuudesta, se on aina mukavaa hommaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *