Ikean joulua

Voisikohan sitä jo ihan pienesti miettiä joulua..? Tuntuu hassulta vielä näin lokakuussa mutta totuus on, että joulujuttuja alkaa pikkuhiljaa ilmestymään kauppoihin. Monessa blogissakin on nähty esim. näitä Ikean joulujuttuja. Ihania kuvia kyllä! Tästä on hyvä aloittaa varovaisesti jouluhössötys…
PE323857-l-m.jpg
PE323985-l-m.jpg
PE324183-l-m.jpg
PE324185-l-m.jpg
PE324670-l-m.jpg
PE325585-l-m.jpg
PE325598-l-m.jpg
PE325748-l-m.jpg
PE327132-l-m.jpg
Kuvat Ikea
Ps. joko olette huomanneet tämän?

10 kommenttia “Ikean joulua

  1. Ihanaa, etten ole ainoa, joka jo miettii joulujuttuja! Tosiaan aivan ihania nuo kuvat, en malta odottaa, että tulee lunta :D<br /><br />withasilverlining.blogspot.com

  2. Onko se tänä vuonna toi ankea kesä ja vielä harmaampi syksy, mikä saa niin kovasti kaipaamaan joulua? <br />Rakastan joulua, mutta olen yrittänyt aina siirtää jouluhössötystä joulukuun alkuun, ja sinne se yleensä on mennyt. On ollut niin kiire opinnoissa, ettei ole edes huomannut joulun tuloa. Nyt olen jo viikon päivät suunnitellut jouluaiheisia sisustusjuttuja. OStin ikeasta jo adventtikynttilät yms…eli kyllä täälläkin joulua jo kovin mietitään!<br /><br />

  3. Mä olen aina antanut itselleni luvan alkaa hössöttämään jouluasioilla heti halloweenin jälkeen. Sitä odotellessa siis!<br /><br />Marraskuun lopuilla voisi lukaista vielä sen Joulutarinan, ihana kirja.. Niisk!

  4. Oijoijoi! Mä oon NIIN jouluihminen <3 Mä miehekkeellekin puhun että "sitten kun on joulu….". Se vaan pyörittelee silmiään :D<br />Ihana tuo kuva missä katosta roikkuu jotain valohärpäkkeitä!! Luulen että meillä on luvassa käyntiä Ikean suuntaan ja pikaiseen..!

  5. Hei jes! Sun vakkarilukia alkaa hyppiä heti riemusta kun joulujuttuja alkaa taas tulla. Nyt meilläkin ihana maalaiskoti ja tämänvuoden joulusta tulee varmasti täydellinen. Tekis niin mieli jo kokeilla joulun sävyjä uuteen kotiin mutta mennään vielä hetki hillityllä, beige/valkoinen linjalla… 🙂

  6. Minulla jouluhössötys on perinteisesti alkanut marraskuussa..nyt piti ihan piei varaslähtö ottaa kun näin nämä kuvat. Jos kuitenkin jonkun viikon vielä malttaisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *