Kaakaokupin ääreltä

Mikäs sopisikaan syysiltaan paremmin kuin kuppi kaakaota? Mietin kyllä, että pitää olla pikkaisen pöpi kun ostaa elintarvikkeitakin jo kauniin pakkauksen vuoksi. Mutta eipäs kyllä clipperissä mitään valittamista ollut.

kaakao.jpg


Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Kaakaokupin ääreltä

  1. Itse ostin Clipperin teetä nätin paketin vuoksi, kun silloisen keittiön tilaratkaisut "pakottivat" pitämään monia paketteja näkyvillä. Kaakaoon en olekaan vielä törmännyt, pitääkin ensi kerran napata :)<br /><br />Blogisi on ihana ja inspiroiva. Olen seurannut tätä jo vuositolkulla, mutten koskaan ole tohtinut kommentoimaan.

  2. Kiva kun jätit kommenttia 🙂 Clipperiä on kivasti ilmestynyt ihan perusruokakauppoihin -tämänkin nappasin mukaan Prismasta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *