Viikonlopun tunnelmia

Kun katselen kuvia menneeltä viikonlopulta niin voin todeta sen olleen melko ruokapainotteinen. Noh..oikeastaan enemmän siihen kuului hyvää seuraa ja paljon naurua -K:n kummitäti sekä pikkujoulut ihanan naisporukan kanssa. Mutta kameralla tallentui vain syöminkejä. Blogin myötä huomaan kuvaavani huomattavasti enemmän asioita kuin ihmisiä -pitäisi ehkä petrata tämän osion suhteen. Olisi kiva jos muistoksi eletystä elämästä jäisi muutakin kuin kuva viinilaseista tai aamupalasta.
viikonloppu.jpg
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Viikonlopun tunnelmia” kommentit

  1. Hyvältä näyttää! 🙂 Olen huomannut itse saman, ennen kuvasin kovasti "kaikkea kovin oleellista" mutta nyt tulee kuvattua blogiin ihan pääsääntöisesti. <br /><br />Mukavaa tiistaita! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *