Miikkareiden antia

IMG_4923.JPG
Eilen täyttyi talo naisista ja pari pientä poikaakin pääsi riehumaan sydämensä kyllyydestä. Katsastettiin läpi nuo Me&I:n uutuudet. Kävi kuten ajattelinkin ja mallisto näytti livenä huomattavasti paremmalta. Kuulemma moni on sanonut samaa. Ihan yhtä lahjakkaasti ei lähtenyt mopo keulimaan ostosten suhteen kuin viimeksi mutta kyllähän moni juttu jäi mietityttämään. Noh…seuraavilla kutsuilla tietää mihin iskeä kyntensä.
IMG_4911.JPG

Ja hei! Joko nuo muksut tässä iässä alkavat itse valitsemaan vaatteensa? Näin kävi ainakin meillä kun K iski silmänsä ”balloon” eli näihin. Pojat on poikia näköjään..Äiti nyt olisi saattanut valita sammakoita tai dinoja…

IMG_4915.JPG

Emännänlahjat yllättivät tänä vuonna positiivisesti. Olen aina ennen ottanut mielummin alennuksen mutta nyt hihkuin riemusta kun valittavana oli jo viime kautena kuolaamani Slim sweatjeans:it. Näköjään kutsujen pitäminen kannatti taas.

IMG_4910.JPG

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Miikkareiden antia” kommentit

  1. Ihania nuo me&i vaatteet, meidän lapsilla niitä on jo aika lailla 🙂 Nyt ostoslistalla olisi ne traktori t-paidat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *