Uusia tuulia

Täällä sitä sitten ollaan! Pari kuukautta olen jännännyt tätä Casa:an muuttoa ja nyt se on sitten totta! Voisi kai sanoa, että yksi haave elämässäni on juuri toteutunut. Toivottavasti mahdollisimman moni vanha lukija löytää tiensä tänne!

511b88cac98c7e0a28000533.jpg

Mahdollisille uusille kasvoille kerrottakoon jotain minusta. Olen siis Anttis -29-vuotias oululainen. Olen tämmöinen pää pilvissä kulkeva esteetikko ja äitiäni lainaten taivaanrannanmaalari. Minulla on aina joku projekti kesken. Aloitin kirjoittamaan mansikkapaikasta vasemmalle blogia maaliskuussa -09. Kohta siis vietetään mansikkalassa synttäreitä. Blogini on aina ollut sisustuspainotteinen mutta myös muuta höpinää täältä löytyy. Vierailevana tähtenä blogissani pyörähtää välillä keväällä kaksi vuotta täyttävä poikani K. 

Blogi on minulle äärettömän rakas harrastus ja henkireikä. Blogini olen pyhittänyt elämän pinnallisemmalle puolelle ja positiivisille asioille. Täällä ei tarvitse arkihuolien painaa vaan täältä haetaan hyvää fiilistä! Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin lukijat. Tästä se lähtee!

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

13 kommenttia “Uusia tuulia

  1. Hei, olen vanha lukija blogilistan kautta ja mielellään jatkan lukemista nytkin 🙂 Saako tämän uudenkin blogin lisättyä blogilistalle?

    1. Hei. Blogiosoitteen pitäisi päivittyä blogilistalle piakkoin. Ilmoittelen siitä täällä.

  2. Joskus muistan blogiasi lukeneeni. Kiva, että "löysin" tänne taas 🙂

  3. Ihana blogin nimi!! Mansikkapaikasta tulee niiin oma lapsuus mieleen, äiti kun tästä käytti sanontaa. Voi ihana! 🙂 Ilolla tutustumaan blogiisi, joka on minulle uusi tuttavuus! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *