Muutoksia

 

IMG_5891.jpg

Istuskelin tänään sohvalla ja katselin olohuonetta jotain uutta kaivaten. Ja sitten alettiin rymyämään! Huonekalut vaihtoivat paikkaa ja kylläpä vain se onnistuikin vaikka oletin, ettei järjestystä sähköpistokkeiden yms. rajallisuuden takia juuri voi muuttaa. 

IMG_5890.jpg

Eniten olen mielissäni ruokapöydän uudesta paikasta. Valkoinen pöytä on mielestäni huomattavasti enemmän edukseen tummaa seinää vasten. 

IMG_5898.jpg

Sohvalle tuli myös sen verran lisää tilaa, että nyt tänne mahtuisikin divaanisohva jollaisesta olen haaveillut. Tuo kymmenisen vuotta vanha valkoinen sohva alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt. Kerran jo seisoin huonekaluliikkeessä viittä vaille sohvaa ostamassa mutta marssinkin sitten liikkeestä pois. Nyt taas mietin asiaa uudestaan…

 

IMG_5894.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Muutoksia” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *