Qstock

No niin! Kone pursuaa kesäisiä kuvia ja mielessä on monta juttua tänne blogin puolelle. Aloitetaan nyt kuitenkin viime viikonlopun äksönillä eli Qstockilla. Rokkailemaan lähdettiin tyttöporukalla joka valitettavasti kutistui toisena päivänä hyvän ystäväni sairastuttua. Pikaista paranemista S!

IMG_0924.jpg

IMG_6271.jpg

Enää ei taida tätä neitiä saada festareille telttailemaan. Oli luksusta yöpyä omassa kodissa ja aloittaa aamu skumppa-aamiaisella.

IMG_6275.jpg

Kynnet mätsäsivät sattumalta rannekkeeseen 😀

 

IMG_0987.jpg

IMG_1010.jpg

IMG_1020.jpg

Oikein onnistunut Qstock kaikenkaikkiaan. Ilmatkin suosivat vaikka välillä taidettiin antaa jo myrskyvaroitusta. Onneksi ukkosmyräkkä iski vasta viimeisen keikan jälkeen ja sitä saattoi sitten seurata tyytyväisenä kotisohvalta.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *