Järjestystä kylppäriin

IMG_6445.jpg

Kuten varmasti olette huomanneetkin niin me casalaiset olemme tehneet viime viikoina yhteistyötä Sinituotteen kanssa. Odotin innolla omaa pakettiani jonka sisällöstä yksi parhaimmista  jutuista oli ruuviton sarjan tuotteet. Vuokra-asunnon kylppärissä säilytys on ollut ongelma. Seiniin en ala mitään porailemaan ja tavalliset imukuppikiinnitteiset kylppärihyllyt tipahteleva samantien pois seinältä. Niinpä jännityksellä odotin näiden tuotteiden pitävyyttä. Omasta paketistani löytyi ruuviton kylpyhuoneteline sekä pyyheteline. 

IMG_6443.jpg

Ja jes! Nämä tosiaan toimivat!  Ei huolta, että hyllyt tipahtelisivat alas! Huokaisin helpotuksesta kun sain suihkukaappiin viimein jotain järjestystä hyllyn avulla -aikaisemmin purkit ovat tipahdelleet pieneltä hyllyltä alas tai lojuneet lattialla -ei kiva. Asentaminenkin oli helppoa -ohjeita voi kurkata täältä

IMG_6447.jpg

Muutaman hassun koukun lisäksi nyt kylppäristä löytyy pyyheteline johon pyyhkeet saa paljon kauniimmin ja ilmavammin. 

IMG_6449.jpg

Näistä kuvista muuten huomaa miksen ole kylppäriä esitellyt blogissa. Siisti kylppäri joo mutta vaaleansiniset kaakelit..ei ihan minun juttu!

 

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Sinituotteen kanssa

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *