Viikon parhaana päivänä

IMG_1206.jpg

Viikon paras päivä on taas täällä! Itselläni se alkoi mielenkiintoisesti ensimmäisellä personal trainer tapaamisella. Vähän mietiskeltiin tavoitteitani ja tehtiin kehonkoostumusmittaus -mielenkiintoista! Vaikka paino on viimesyksystä tippunut roimasti niin eivät ne lukemat silti ilahduttaneet. Rarvaprosentti on kuitenkin korkea ja lihasta pitäisi saada lisää. Siinä siis tavoitetetta tulevalle syksylle! Edessä siis treenausta ja vähän ruokavalion viilausta. Kesällä ote hölleni mutta nyt palataan takaisin ruotuun!

IMG_1205.jpg

Muutoin tänään vietetään rankan viikon jälkeen rauhallista koti-iltaa. Huomenna on luvassa vähän enemmän äksöniä ja paljon rakkaita ihmisiä. 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Viikon parhaana päivänä

  1. Olisi mielenkiintoista kuulla lisää, millainen ruokavalio sulla on. 🙂

    1. Ei mikään kovin erikoinen. Välttelen turhia hiilareita (valkoista leipää yms.) ja sokeria. Kesällä syömiset (yllättävää..heh) pääsivät vähän karkaamaan käsistä ja nyt takaisin ruotuun. Katsotaan nyt lisäksi mitä tuo pt on mieltä ruokavaliosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *