Siivouspäivä

IMG_6437.jpg

Elämä tuntuu kovin hektiseltä nykyään ja kotona se näkyy kaaoksena. Eilen tympiinnyin lopullisesti siivoon ja tartuin kirjaimellisesti mopin varteen. Onneksi apunani oli Sinituotteen kanssa tehdyn yhteistyön myötä saatuja siivousta kovasti helpottavia tuotteita. Yksi parhaista valinnoista oli mikrosetti johon kuuluu teräsvarsi, monitoimimoppi sekä mikrokuitumoppi. Muiden bloggareiden suositusten perusteella oli kaveriksi vielä tänään haettava kaupasta tomuliinoja.  Öljyinen pinta kerää pölyn ja lian tosi tehokkaasti! Tämä on kyllä aivan ehdoton tuote!

IMG_6429.jpg

Pintojen kimppuun käytiin mikrokuituliinoilla, ikkuna ja peililiinoilla ja näytöt putsattiin niille tarkoitetuilla pölyliinoilla.  Isommat roskat meillä putsataan nykyään (varsinkin ruokapöydän alta K:n ruokailun jäljiltä) pienellä rikkaharjalla. Tuo pieni setti on kätevä ja mahtuu jopa keittiön allaskaappiin josta se on helppo ottaa esille tarvittaessa. 

IMG_6431.jpg

Vielä pitää esitellä ihan älyttömän hyvä idea -liinapidike! Näin liinat saa kätevästi ja ilmasti kaappiin säilytykseen. Pidikkeissä on tarrakiinnitys jolla ne saa esim siivouskaapin oveen kiinni. 

IMG_6430.jpg

IMG_6433.jpg

Ylsipä siivousinto autoonkin asti pienimuotoisesti. Nykyään autossa kulkee mukana (jotta joskus muistaisi siivotakkin) sisätilojen puhdistin jolla saa putsattua mm. kojelaudan pölystä.

IMG_1202.jpg

Ja puhdasta tuli!

IMG_6859.jpg

 

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Sinituotteen kanssa

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

8 kommenttia “Siivouspäivä

  1. Mä aion myös ehdottomasti hankkia noita tomuliinoja moppausta varten! Olen päättänyt luopua imuroinnista ainakin siksi aikaa, kunnes saan paremman imurin ja moppaus noilla öljyä sisältävillä liinoilla on kuulema todella hyvä tapa. 🙂

  2. Hih, mä siivosin eilen kylppäriä sinin tuotteilla 😀 Kätevät tavarat sinäkin valitsit!

  3. Nykyään vois kuluttaa vaikka omaisuuden siivousväleisiinkin, täytyis itekkin panostaa niihin enemmän!

    1. Juu kyllä siivous sujuu paremmin kunnon välineillä. Olen kyllä tosi onnellinen siitä, että pääsin tekemään tämän yhteistyön 🙂

  4. Nuo oranssit tomuliinat on ihan parhaita. Olen käyttänyt niitä jo toistakymmentä vuotta ja markkinoinut niitä kaikille tutuille. On niin helppo mopata pölyt lattioilta vaikka joka päivä sen sijaan että kaivaisi painavan ja meluavan imurin kaapista esiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *