Rymyämistä

IMG_6870.jpg

Kuten sanoinkin tuli yksi päivä ”rymyolo” eli huonekalujen paikkaa piti ruveta muuttamaan. Olohuoneessa pöytä kääntyi toisinpäin. Olohuoneeseen tulee kohta uusi..tai no vanha (kulmasohva edellisestä kodistani) ja saa nähdä toimiiko tämä järjestys nyt sitten uuden sohvan kanssa -toivottavasti. Lähiaikoina myös verhojen pitäisi olkkarissa vaihtua mutta siitä sitten lisää myöhemmin 😉

IMG_6873.jpg

Huomatkaa hyllyn päällä nököttävä valkoinen möykky -se on eteisen lamppu. Edelleenkin odottelee, että joku sen kattoon saisi. Jätän suosiolla muille sillä kerran olen onnistunut pimentämään koko rapun asennuksillani 😀

IMG_6871.jpg

Tuolit ostin vuosi sitten ajatuksena päällystää istuinosat uudestaan. Juu sekin odottaa vielä. Ovathan nuo noinkin menneet mutta ei tuo väri lempparini ole. En vain vieläkään ole päässyt päätökseen siitä millaisella kankaalla nuo päällystäisin.

IMG_6872.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Rymyämistä

  1. Kiva, kun sulta tulee nyt taas enempi näitä sisustusjuttuja! Kivaa lauantaita 🙂

  2. Meillä oli aikaisemmin samanlaiset tuolit ja niihin kuuluva pöytä, mutta sitten haluttiin isompi pöytä. Ne oli minun mummolasta. Olisiko 40- tai 50-luvulta… <br />
    <br />
    Sanna

    1. Minä vartavasten metsästin tuolit tori.fistä. Harmi vain tuoleja oli vain kolme kpl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *