K:n huoneessa

IMG_6875.jpg

Myllerrys jatkui vielä K:nkin huoneeseen. K:n pienen huoneen on tukkinut melko hyvin ikean teltta jossa K leikkii nykyään aniharvoin. Hetkeksi se jouti siis säilytykseen. Leluille on myös ollut huonosti paikkaa. Nyt siirsin yöpöydät ns. lipastoksi tuonne huoneeseen ja iso osa leluista saatiin niihin. 

IMG_6879.jpg

K nukkuu edelleen pinnasängyssä. Kesä oli ihan mahdotonta aikaa nukkumaanmenon kanssa joten lastensänkyyn siirtymistä on lykätty ja lykätty. Nyt tarkoitus olisi kuitenkin tehdä vaihdos ja tuoda mummilassa oleva sänky tänne mahdollisimman pian. Saas nähdä mikä sirkus siitä alkaa! 

IMG_6876.jpg

Kovin valkoisat K:n huoneessa on nyt. Mielestäni lastenhuoneeksi liian kliinisen näköinen. Jotain väriä tuonne kaivattaisiin! Tämä lienee seuraava sisustusprojektini.

IMG_6881.jpg

IMG_6882.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *