Makuuhuonetta ja uusi valaisin

IMG_6922.jpg

Habitaremessuilla tutustuin ihanaan ZocoHomeen ja ihastuin heidän tuotteisiinsa. Suureksi riemukseni pääsin tekemään heidän kanssaan yhteistyötä! Voi pienen ihmisen onnea kun kannoin postista kotiin Sahara valaisimen. Valaisin on kuparia ja maitolasia ja valaisimet toimitetaan ilman sähköliitäntää joten valaisimet ovat hyvin monikäyttöisiä. Toimisivat kivasti myös ilman valoa!

IMG_6916.jpg

Omaani laitoin toistaiseksi vain paristokäyttöiset valot ja valaisin toimii nyt tunnelmavalona. Myöhemmin ehkä ledit..

IMG_6918.jpg

Uuden valaisimen innoittamana makuuhuone koki jälleen hieman muutoksia. Jännä muuten miten nämä tyylit kiertävät. Minulla oli nuorempana kovin itämaishenkinen tyyli sisustaa. Sitten sain koko tyylistä ähkyn mutta nyt taas itämaisuus pieninä annoksina viehättää silmää.

IMG_6912.jpg

Tuoksupullo myös ZocoHomelta. Tuoksu vain vielä uupuu 🙂

IMG_6930.jpg

IMG_6914.jpg

IMG_6910.jpg

Postaus tehty yhteistyössä ZocoHomen kanssa.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *