Karttapallo

IMG_8092.jpg

 

Olen monesti Indiskassa katsellut näitä pieniä karttapalloja ja miettinyt miten hyvin se sopisi työpöydälleni. Aina vain matkalaukku on ollut tupaten täynnä ja ostoksia ei ole oikein pystynyt tekemään. Viikonloppuna tein pienen pyrähdyksen Helsinkiin ja junaa odotellessa ehdin käymään Indiskassa. Nyt se oli saatava mukaan! Ja siinä se nyt napottaa -ihana turhake!

 

IMG_8090.jpg

IMG_8093.jpg

IMG_8095.jpg
 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Karttapallo

  1. Mä olen kans pitkään halunnut karttapallon. Vaikka en todellakaan ole mikään maailmanmatkaaja, ihan päinvastoin 🙂 Mutta sopivan kokoista, näköistä ja hintaista ei ole vielä tullut vastaan. Mutta tuo Indiskan pallo näyttäis kyllä tosi kivalta!

    1. Joo tää oli kiva! Nyt kun vielä oli harmaitakin myynnissä 🙂 Ja hintakin oli jotain parinkympin hujakoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *