Kutsut

IMG_8107.jpg

Perinteiseen tapaan pidin Me&I lastenvaatekutsut. Joka sesonki näitä tulee pidettyä ja jo tutun myyjän kanssa mietimme, että mahtoi olla viidennet kutsut joita emännöin. Aina yhtä kivaa saada ystäviä kokoon kahvikupin ja vaatte-esittelyjen ääreen. Jostain syystä nykyään alkaa mennä siten, että enemmän tulee ostettua noita naistenmalliston vaatteita kun lasten -nytkin hankin pari perusjuttua. Vastaavanlaisia minulla on ollut toisilta merkeiltä mutta menetin hermoni kun vaatteet nyppyyntyivät pilalle samantien. Me&I:n vaatteet ovat minulla pysyneet moitteettomina jo piiiiiitkään!

 

IMG_8101.jpg

IMG_8102.jpg

IMG_8099.jpg

IMG_8105.jpg

IMG_8097.jpg

 

Olettekos tehneet löytöjä uusimmasta mallistosta?
 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Kutsut

  1. Mä olin jokunen aika sitten M&I kutsuilla, mutta en löytänyt tällä kertaa mitään :/ Toisaalta, mulla oli pojat mukana, joten en päässyt kunnolla ihastelemaan tuotteita. Varmasti ois tullut jotain tilattua, jos olisin ollut yksin liikkeellä 😉 Nähdään lauantaina! ♥

  2. Mulla on Me&I:n Medaljonki-tunika, joka on pysynyt tosi hyvässä kunnossa. Väri on toki hieman haalistunut, mutta kangas on edelleen oikein hyväkuntoinen. 🙂 Lisäksi mulla on yksi neuletakki ja sekin on oikein passelissa kunnossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *