Kesä instagramin kautta

Pikkuhiljaa alan orientoitumaan siihe, että syksy saapuu. Tässä kohtaa hyvä hetki muistella mennyttä kesää. Kamera ei juurikaan kulkenut mukana mutta onneksi instagramiin tallentuivat kesämuistot. Keräsinkin parhaista paloista kollaasin.

 

cats.jpg

Pidin tämän kesän kalenterini melko tyhjänä tarkoituksella. Kerrankin ehdittiin vain lomailemaan Oulussa ja tekemään niitä asioita joita eteen sattui. Toimeton ei kesä näköjään ole ollut. Kesään mahtui Helsingin ja Tallinnan reissuni, mökkeilyä, Casan sisustuskierros, Oulun kesästä nauttimista, qstock, uusi koti ja ulkonäkökin muuttui kun vaihdoin brunetesta blondiksi! Paljon kaikkea muisteltavaa siis!
 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *